Krijg heldere inzichten

Readings

Eindelijk de kans om je paard te vragen wat je wil

Inzicht in het leven van je paard en hoe je dit samen kunt verbeteren

Jouw paard voorzien in de juiste bouwstenen en voeding

Readings

Verhelderende readings

Iedere paardeneigenaar denkt wel eens: “Kon ik het mijn paard maar vragen”. Met een reading is dat eindelijk mogelijk. Of het nu gaat om een stukje bevestiging, dingen loslaten of het wegnemen van twijfels. Het kan en mag allemaal en ik help jullie graag op weg.
 
Bij een reading maak ik gebruik van een biotensor. Dit is een uiterst gevoelig meet- en testapparaat dat meetrilt op de frequentie van een levend systeem. De biotensor is dus een meetinstrument dat vanwege de aanwezige levensenergie van de gebruiker gaat resoneren. Hiermee krijg ik een positief of negatief antwoord op jouw vragen, een ja of nee. Er wordt altijd doorgevraagd op gesloten vragen.
 
Voor een reading vraag ik altijd toestemming aan je paard. Het kan namelijk zo zijn dat hij er op dat moment even geen behoefte aan heeft. Ook hier geldt weer dat ik de grenzen van jouw paard respecteer en op een later moment terugkom. Het streven is altijd om binnen twee weken jouw antwoorden op papier terug te koppelen. Een reading op locatie is mogelijk in overleg.
 
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Readings

Readings

Metingen op maat

Naast dat ik jouw paard vragen kan stellen, kunnen we ook metingen uitvoeren. Denk daarbij aan olie, voer, kruiden, suppletie, pijn en nog veel meer. Ideaal om erachter te komen of de producten die je gebruikt ook daadwerkelijk bijdragen aan de gezondheid van je paard of dat ze simpelweg zonde van je geld zijn.

Bioresonantie

In de natuur, en dus ook in het lichaam, komen trillingen voor. Lage frequenties kunnen we zien, maar hoge frequenties zijn niet meer zichtbaar door het menselijk oog. Doordat ​ alle levende wezens en voorwerpen trillingen uitzenden, kan er ergens een disbalans ontstaan. Met een meetapparaat zoals een biotensor, kan deze disbalans worden opgespoord en vertaald worden in een reading of meting.

Een verheldering voor beide

Hoe fijn is het om bevestiging te krijgen en van daaruit samen met je paard verder te gaan? Heel fijn! Ik heb al veel paardeneigenaren kunnen helpen en in de juiste richting kunnen sturen op weg naar een fit en gelukkig paard. Wil jij dit ook of heb je vragen? Neem dan even contact met me op. Ik help je graag!

Bouwstenen

Naast de juiste huisvesting en training is het ook uiterst belangrijk dat je jouw paard voorziet in de juiste bouwstenen en voeding. Alleen op die manier kan jouw paard na een training beter herstellen en komt jouw paard beter in balans.

Wisselende behoeftes

Een paard heeft wisselende behoeftes qua voeding. Dit is simpelweg niet het jaarrond hetzelfde. Het zou dus gek zijn dat we onze paarden het hele jaar in dezelfde voeding blijven voorzien. Tijdens een periode van vachtwissel zijn er bijvoorbeeld totaal andere behoeftes dan in de zomer op de wei of in de winter op 24/7 hooi. Wellicht ben je anders gaan trainen of staat je paard op een andere manier gestald. Het is daarom aan te raden om iedere 3 à 4 maanden een nieuwe voermeting uit te laten voeren, ca. 1 per seizoen.

Vaak geen suppletie meer nodig

Wanneer je jouw paard voorziet in de juiste bouwstenen per seizoen, zul je merken dat je paard hoogstwaarschijnlijk helemaal geen aanvullende supplementen meer nodig heeft. Een paard wat in balans is, haalt alles uit zijn ruwvoer, balancer en aanvullende kruiden per seizoen. Je bespaart jezelf dus geld door per seizoen te bekijken wat er nodig is.

voermeting

LAten we samen bekijken hoe jij en jouw paard het beste geholpen kunnen worden!

Neem dagelijks tussen 8:00 en 17:00 gemakkelijk contact met mij op, dan zoeken we samen naar de beste oplossing

Volg mij ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Leuk dat je me appt!
Hoe kan ik je verder helpen?