Voor paard en eigenaar

Trainingen

Je eigen paard behandelen, wat jij kent je eigen paard het best

De mogelijkheid om jezelf hierin zakelijk te ontwikkelen

Blijven leren voor het welzijn van jouw paard

Training

Aroma welnness

De training is online in je eigen tempo te doorlopen. In overleg kan ik ook op locatie komen. Ook dan krijg je toegang tot het online platform. Deze toegang blijft levenslangs beschikbaar. Vooraf heb je jouw benodigde olie-pakket thuis al ontvangen. Ook ontvang je vooraf enorm veel content over hoe je de olie nog meer kunt inzetten binnen jouw gezin en we plannen een online gesprek in om kennis te maken en het een en ander door te nemen.
 
De training start met een gedeelte theorie waarin je leert over wat essentiële olie is, hoe het werkt en hoe je jouw paard bij verschillende klachten en gezondheidsproblemen natuurlijk kunt ondersteunen. Vervolgens voer je het praktijkgedeelte uit inclusief de geurtest en ga jij toepassen wat je tijdens het theoriegedeelte hebt geleerd. Je wordt online begeleid met tekst, uitleg en voorbeeldvideo’s, waarin je kunt zien hoe de techniek is opgebouwd. Daarnaast ben ik altijd beschikbaar om vragen te stellen of te (video)bellen wanneer je hulp kunt gebruiken. Op locatie heeft iedere deelnemer een eigen paard nodig. Als er voor mij een extra paard beschikbaar is als demo-paard is dat heel fijn, maar geen eis. 
 
Achteraf ontvang je een digitale reader met de stappen van de behandeling, zodat je deze altijd handig op zak hebt. Ook kom je in een warm netwerk met veel meer paardenliefhebbers en paardenkennis. Ik blijf daarnaast altijd beschikbaar voor alle vragen en natuurlijk voor alle leuke ervaringen die je opdoet en met me deelt als je hiermee gaat werken!
Training

Guasha - versterkend

De training is online in eigen tempo te doorlopen. Je hebt levenslang toegang tot deze training, zodat je altijd alles terug kunt vinden. Op locatie training volgen kan in overleg. Vooraf heb je jouw benodigde paardenschraper thuis al ontvangen. Daarnaast ontvang je een olie-trio. Dit zijn drie veel gebruikte oliën bij paarden en je leert meteen hoe je die los en in combinatie met guasha kunt inzetten. 
 
De training begint met een gedeelte theorie waarin je leert over wat guasha precies is, hoe het werkt en hoe je jouw paard bij verschillende klachten en gezondheidsproblemen natuurlijk kunt ondersteunen. Ook leer je de basis van wat essentiële olie is en hoe je hiermee jouw paard nog beter kunt ondersteunen.
 
Vervolgens voer je het praktijkgedeelte uit en ga jij toepassen wat je tijdens het theoriegedeelte hebt geleerd. Je wordt ondersteund met beeldmateriaal en je kunt me altijd bereiken om samen wat door te nemen.  
 
Achteraf ontvang je een digitale reader met de stappen van de behandeling, zodat je deze altijd handig op zak hebt. Ook ontvang je alle content over de olie, kom je in een warm netwerk met nog veel meer paardenliefhebbers en plannen we een gesprek via Zoom om alles rustig door te nemen. Ik blijf daarnaast altijd beschikbaar voor vragen. 
Ik ben opzoek naar mensen die ook Aroma Wellness training willen geven

Ben jij ook zo enthausiast geworden?

Ik ben doorlopend op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om zelf Aroma
Wellness trainingen te verzorgen op locatie en hier zakelijk mee aan de slag willen gaan.
Lijkt dit jou wat? Neem dan even contact met mij op!

LAten we samen bekijken hoe jij en jouw paard het beste geholpen kunnen worden!

Neem dagelijks tussen 8:00 en 17:00 gemakkelijk contact met mij op, dan zoeken we samen naar de beste oplossing

Volg mij ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Leuk dat je me appt!
Hoe kan ik je verder helpen?