Webinar paard en olie

Wanneer?
Iedere derde maandag van de maand wordt er door Paard en Relax een gratis webinar georganiseerd! Ook ontvangt iedere deelnemer vooraf een gratis sample met uitleg om te testen. Denk daarbij aan een sample voor ondersteuning aan het bewegingsapparaat, huidklachten, stress gerelateerde klachten enz.
Het webinar is iedere derde maandag van de maand van 19.30-21.00 uur.
Opgeven kan via info@paardenrelax.nl of via een berichtje op WhatsApp op 0623606370.

Wat kun je van het webinar verwachten?
Steeds meer mensen ondersteunen hun paard met natuurlijke producten en op holistische wijze. Een goede verandering, want om je paard volledig in balans te krijgen, moet je je paard ook als geheel zien. Tijdens het webinar leer je hoe je jouw eigen paard met essentiële olie kunt ondersteunen in zijn gezondheid. Daarnaast wijken we ook uit naar andere vormen van holistische zorg, zodat je jouw eigen paard op een andere manier leert te bekijken. Het webinar is als volgt opgebouwd:
– Wat is essentiële olie?
– Wet- en regelgeving omtrent essentiële olie en veiligheid
– Klachten en oplossingen
– Aroma Wellness
– Guasha
– Hoe krijg ik de olie in huis?

Achteraf zal er onder de deelnemers nog een leuke verrassing verloot worden.

Meedoen
Om mee te doen aan het webinar stuur je een WhatsApp-bericht of mailtje aan Paard en Relax. Je vermeldt hierbij dat je mee wil doen, wat je naam en adres is voor het sample en bij welke klacht of gezondheidsuitdaging jij graag een sample wil testen. Je sample ontvang je thuis en via WhatsApp stuur ik je uitleg over hoe je het sample kunt gebruiken.

Handig om te weten
Vooraf worden alle deelnemers in een groepsapp gegooid. Hierin wordt de link van het webinar gedeeld. Je hoeft enkel op de link te klikken en de rest gaan vanzelf. Het beste werkt deelname via een laptop, maar via telefoon of tablet is ook mogelijk.

Mensen die al een account hebben bij doTERRA en niet in team Paard en Relax zitten, betalen €10,- voor deelname aan het webinar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Leuk dat je me appt!
Hoe kan ik je verder helpen?